Ruud van Es

ruudHet Amsterdams Fietscollege wordt geleid door Ruud van Es. Ik ben door de Fietsersbond opgeleid om fietsinstructie te geven. Het overbrengen van fietsplezier en fietsvaardigheden vind ik ontzettend leuk. Daarnaast heb ik als ervaren wereld fietser geleerd mijn eigen fietsen te onderhouden en in veilige staat te houden en de meeste reparaties zelf uit te voeren.

Ik heb een cursus van een ochtend waarin ik u kan uitleggen waar een veilige fiets aan moet voldoen, hoe u hem kunt onderhouden en hoe u de meeste fietsreparaties zelf kunt uitvoeren. Ik fiets heel veel rond Amsterdam en ken daardoor vele paden en paadjes. Een tocht organiseren voor een groep is dan ook geen probleem. Ik spreek Nederlands en goed Engels.

 


Ruud van Es

+31 20 627 1147
+31 6 81 935 120
ruud@hetfietscollege.nl
KvK. 34314546